GLASSREKKVERK


 

Gjennom vårt tette samarbeid med foretaket Glassdeal AS, som vi deler showroom med i Stavanger, kan vi tilby et stort utvalg av glassrekkverk til markedets beste priser. Disse er tilgjengelig som veldig rimelige standard varianter, eller som mer kostbare skreddersydde løsninger.

Send oss gjerne en skisse og eventuelt et bilde av ditt prosjekt, så priser vi løsningen. Eventuelt kan dere bruke rekkverkskonfigurator på Glassdeals hjemmeside her til å få pristilbudet direkte.

Les mer om alle produktene i brosjyren her. 

Rammebasert stål og glass

Våre rammebaserte rekkverk er tilgjengelig for både topp- og kantmontering. Søyler og håndløper er laget av syrefast stål med fyllinger av herdet laminert glass på 8.76 mm. Denne type rekkverk er tilgjengelig med standard glass bredder til rimelige meterpriser, men kan også leveres med tilpassede glassbredder til en høyere pris om ønskelig.

Søyleløst spigot

Spigot rekkverk er et toppmontert søyleløst rekkverk som er meget populært. Det kan leveres med standard glassbredder på 120 cm som sammen med håndløper gir en total rekkverkshøyde på 100 cm over gulv. Det kan også leveres med tilpassede glassbredder og/eller i andre høyder på bestilling, da til en høyere meterpris.

Søyleløst punktinnfestet

Punktinnfestede rekkverk er velegnet til såvel innendørs som utendørs montering. Festene som brukes er 50 mm i diameter, og kan brukes på både tre og betong underlag. For denne type rekkverk brukes ikke standard glassbredder. Normalt leveres denne type rekkverk i 100 cm høyde over gulv, og 20-25 cm nedenfor gulv for innfesting.

Søyleløst QuickGlass

Quick Glass systemet i kategorien søyleløse rekkverk, består av en kraftig aluminiumskinne som holder glasset. Skinnen kan både topp- og kantmonteres. Dette rekkverket kan leveres med standard glassbredder til en rimeligere meterpris, og selvsagt også med tilpassede glass om ønskelig.

OM OSS

Trappeksperten AS er en allsidig leverandør av trapper og rekkverksløsninger. Gjennom godt samarbeid med flere europeiske produsenter, kan vi levere alt innen trapp og rekkverk til såvel private forbrukere som bedriftskunder. Vi verdsetter kvalitet og punktlighet høyt, og garanterer fornøyde kunder.

Våre søsterselskap

Glassdeal

Komplett vindu

Adresse

Auglendsmyrå 2 (2 etg over Europris), 4016 STAVANGER

Telefon

4 + 11 =