OM OSS


Trappeksperten har siden oppstart i 2006 levert over 1200 trapper, og var til slutten av 2016 en del av foretaket Komplettvindu AS. For å rendyrke trappesegmentet, ble det besluttet å skille ut Trappeksperten som et eget selskap, samtidig som det ble etablert et stort showroom i Stavanger.

Trappeksperten har som ambisjon å være den mest allsidige trappeleverandør i Norge, og gjennom et utstrakt samarbeid med ledende trappeprodusenter både i Norge og i utlandet, er vi i stand til å levere det aller meste innen trappeløsninger, til så vel private forbrukere som bedriftskunder.

Vårt sortiment dekker alt fra enkle modulære selvbyggmodeller for privatmarkedet, til store trappekonstruksjoner for nærings- og offentlige bygg.

Her finner du oss

__________

Adresse

Auglendsmyrå 2, 4016 Stavanger

Like over Europris

Åpningstider

Tirsdag 17-19
Torsdag 10-14 og 17-19

Showrommet kan ellers åpne etter avtale, samt besøkes ubemannet på dagtid.

OM OSS

Trappeksperten AS er en allsidig leverandør av trapper og rekkverksløsninger. Gjennom godt samarbeid med flere europeiske produsenter, kan vi levere alt innen trapp og rekkverk til såvel private forbrukere som bedriftskunder. Vi verdsetter kvalitet og punktlighet høyt, og garanterer fornøyde kunder.

Våre søsterselskap

Glassdeal

Komplett vindu

Adresse

Auglendsmyrå 2 (2 etg over Europris), 4016 STAVANGER

Telefon

13 + 8 =