DESIGN


Denne kategorien omfatter trapper som er litt mer forseggjorte enn de tradisjonelle modellene, som i hovedsaker heltre modeller.

Våre design modeller kan være trapper med vanger i stål, enten midt eller sidevange (dekket i egen kategori), trinn i eik eller stål og rekkverk i glass eller stålspiler. Det finnes ingen standarder i dette segmentet, kombinasjonsmulighetene er mange.

Spesielt trapper med sentervange i stål har blitt veldig populære de siste årene, gjerne kombinert med rekkverk i glass. Trinn kan være i mange ulike treslag, og kan fargetilpasses parketten din.

Trappeksperten har avansert tegnesoftware som lager gode illustrasjoner av trappene vi tilbyr, slik at kundene alltid vil få visualisert sin løsning på en overbevisende måte.

design trapp

Ønsker du informasjon om designtrapper?

4 + 2 =

OM OSS

Trappeksperten AS er en allsidig leverandør av trapper og rekkverksløsninger. Gjennom godt samarbeid med flere europeiske produsenter, kan vi levere alt innen trapp og rekkverk til såvel private forbrukere som bedriftskunder. Vi verdsetter kvalitet og punktlighet høyt, og garanterer fornøyde kunder.

Våre søsterselskap

Glassdeal

Komplett vindu

Adresse

Auglendsmyrå 2 (2 etg over Europris), 4016 STAVANGER

Telefon

7 + 8 =